Window Tinting

Het tinten van de ramen van uw auto heeft meerdere voordelen, het gaat hierbij niet alleen om de looks die u uw auto geeft.

Hier de voordelen op een rijtje:

– Hoge warmtewering (tot 90%).
– Hoge UV-wering (tot 99%).
– Door de hoge UV-wering blijft uw dure lederen bekleding beschermd tegen verkleuring.
– Inbraakvertragende werking.
– Geen rondvliegend glas in geval van een aanrijding.
– Meer privacy, uw dure bezittingen blijven uit het zicht van dieven.

De door ons gebruikte windowfilms voldoen aan de hoogste eisen en zijn volgens de laatste technieken geproduceerd.

De folie is opgebouwd uit meerdere niet reflecterende lagen,een zeer sterke en gladde krasvaste topcoating, een glasheldere lijmlaag die het zicht naar buiten niet vertroebelt en er is metaal in verwerkt waardoor deze zeer kleurvast is.

De levensduur is indien professioneel aangebracht door CRS Customs gegarandeerd tot 7 jaar!

De windowfilm is verkrijgbaar in zeer veel verschillende tinten waaronder een door de KLPD goedgekeurde tint die legaal op de voorportieren en voorruit aangebracht mag worden. Indien uw voorportierruiten door ons van deze folie worden voorzien krijgt u er een certificaat bij zodat u aan kan tonen dat de juiste tint is toegepast.

Bij het monteren van de windowfilm gaan we bij CRS Customs een stapje verder, wij demonteren de draairamen volledig zodat deze tot aan de randen getint kunnen worden. Geen loslatende hoekjes en lelijke randjes bij het openen van de ramen meer, kwaliteit dat is waar CRS Customs voor staat!

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan of neem telefonisch contact met ons op voor meer infomatie.

Wetgeving Window Tinten (PDF)